BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lørdag den 2. juli 2011

never know i need

jeg lægger det her ud, som indlæg. Fordi han får mig til, at tænke over en ven. Som jeg aldrig viste jeg havde brug for, indtil hun kom og viste mig,at rigtigt venner er der for en lige meget hvad .
Ridi du er virklig det bedste, jeg ikke viste at jeg havde brug for, men nu er det klart for mig at jeg har brug for dig i mit live. du er det bedste man nogensinde kan bede om.
friends Forever babe

Ne-Yo - Never Knew I Needed - Official Music Video

fredag den 1. juli 2011

Offer

At være digter, eller ikke at være digter?
hej alle sammen!! det her er det første digt som, ridi nogensinde har skrevet så jeg håber virkelig at i ville kunne lide detSmiley
digtet handler om mobbning, og om at møde sin voldsmand igen.Men hvis i ser digtet, på en anden måde må i meget gerne kommenter!

Offer
der er et smil i mørket
det håner mig og siger det vil komme tilbage fra helvedes flammer
for at fange mig.
jeg hører dens latter
lyden er som den plejer
agsten er atter ved at kævle mig
som i gamle dage
vender mig, men får dens varme ånde i nakke
er ved at brække mig
hvorfor mig,hvorfor mig?
fordi jeg er nem at knække?

Hilsen Ridi
 

Hej

HEY ALLE SAMMEN
 vi er to piger som er ejer af den her blog og her vil vi blive kendt som Jojo og Ridi. Vores vision for bloggen er at ,vi kan sætte indlæg ind fra vores hverdag, musik, vi elsker stil-tip osv, og vi håber på at I ville kunne lide det vi sætter ind og follow os. Jojo ser at der i bloggen vil komme meget med mode. Og Ridi ser mere at hun lægger indlæg ind om digte, musik.

ultimate web translator with flags